ObvestilaVabila

Strokovni posvet: »Preseganje stigme in predsodkov na vseh ravneh zdravstvene obravnave MSM in oseb s HIV-om« in razprava s Komisijo za aids “Izzivi preprečevanja in obvladovanja okužbe s HIV do leta 2021”

By 20. maja 2015 No Comments

v okviru partnerskega projekta ODZIV NA HIV vas vabimo na strokovni posvet z naslovom

»Preseganje stigme in predsodkov na vseh ravneh zdravstvene obravnave MSM in oseb s HIV-om« in razpravo s Komisijo za aids “Izzivi preprečevanja in obvladovanja okužbe s HIV do leta 2021”. Na srečanju bomo dopoldan s strokovnjakinjami in strokovnjaki različnih disciplin obravnavali vprašanja preseganja predsodkov in stigme pri zdravstveni obravnavi MSM in oseb, ki živijo s HIV-om. V popoldanskem delu pa bomo s članicami in člani Komisije za aids pri Ministrstvu za zdravje ter predstavnicami in predstavniki Ministrstva za zdravje razpravljali o dosedanji Strategiji preprečevanja in obvladovanja okužbe s HIV in predlogih za oblikovanje nove.

Strokovni posvet bo v sredo, 10. junija 2015, med 9.00 in 17.30 uro v predavalnici Klinike za nalezljive bolezni in vročinska stanja UKCL, na Japljevi 2, v Ljubljani. (Možna je tudi prijava samo na dopoldanski oz. samo na popoldanski del.)

Vabimo vas, da nam izpolnjeno prijavnico do petka, 5. junija 2015, pošljete na [email protected]. Udeležba na strokovnem posvetu je brezplačna. Število mest je omejeno.

Veselimo se srečanja z vami

Miha Lobnik,                                                                                    Mitja Blažič

vodja projekta ODZIV NA HIV                                                     vodja strokovnega posveta

LOGO SKUPAJ KONFERENCA

dva_SLO

PROGRAM POSVETA

PRIJAVNICA NA POSVET

VABILO